Rekrytering

Vi söker nya medlemmar till våra arbetsgrupper!

Föreningen Statement söker nya medlemmar till våra arbetsgrupper. Om du är intresserad för att engagera dig har du kommit helt rätt!

Ansökningsprocessen går till på följande sätt:

  • Fyll i formuläret nedan, du kan bara söka ett arbetsområde per gång men du kan skicka in flera ansökningar om du vill söka flera arbetsområden
  • Vi går löpande igenom de ansökningar som kommer in. Söker du inom arbetsområdet marknad och kommunikation kan det bli aktuellt med arbetsprov. Du kan även i ansökningsformuläret skicka med användbara länkar som kan fungera som arbetsprov
  • För frågor maila oss via rekrytering@statementfestival.se.

Observera att Föreningen Statement är en ideell förening där alla medlemmar arbetar ideellt. Här kan du läsa mer om föreningen Statement och det arbete som vi gör. Hur vi hanterar personliga uppgifter hittar du här.

Villkor

  • Föreningen Statement lägger ingen större vikt i vart du bor. All vår kommunikation sker digitalt förutom några enstaka träffar som sker en till två gånger/år. Dock kan det vara intressant för oss då vi vill bredda vår förening.
  • Du behöver tillhöra/identifiera dig som vår målgrupp; kvinnor, transpersoner och ickebinära.
  • Du behöver vara minst 18 år då vi arrangerar evenemang med 18-årsgräns.

Vi söker följande:

Administration och juridik

Vi söker efter en jurist och en administratör. Dessa två kommer ingå i samma arbetsgrupp och ha en gemensam arbetsledare. Arbetsgruppen som de tillhör har som uppgift att även vara stödjande funktioner för föreningens samtliga arbetsgrupper.

Administration

Som administratör skriver du texter och underlag för vår interna kommunikation, skapar mallar och stöttar andra grupper med administrativa uppgifter. Att kunna skriva och formulera sig bra på engelska är även en fördel.

Funktion vi söker efter inom administration:

Gruppmedlem – administratör

Juridik

Som jurist inom Statement hanterar du frågor av juridisk natur som uppkommer inom föreningen. Frågorna kan röra olika rättsområden, såsom exempelvis, men inte uteslutande, avtalsrätt, associationsrätt, arbetsrätt och köprätt. Ansvarar för att ta fram rättsutredningar vid behov och för eventuell kontakt med juridiskt ombud.

Funktion vi söker efter inom juridik:

Gruppmedlem – jurist

Marknad

Som medlem i marknadsgruppen producerar och re-producerar du material utifrån vår grafiska profil, både fysiskt som digitalt. Du håller kontakt med till exempel tryckerier och andra leverantörer samt arbetar med Statements närvaro i sociala medier. Du är också med och planerar innehåll, skriva copy, uppdatera eventinformation, annonserar på sociala medier, skriver allmänna marknadstexter samt har ett övergripande perspektiv på vad som behövs, både kort- och långsiktigt.

Funktioner vi söker efter inom marknad:

Just nu söker vi inte fler funktioner till marknadsgruppen.

Spons och samarbeten

Som medlem i spons arbetar du med att söka spons och samarbetspartners. Arvodering ingår på provision. Som arbetsledare leder du gruppen och ansvarar över det strategiska arbetet samt över deadlines och avtal. Medlemmar i denna grupp kan behöva avsätta mer tid under dagtid då en del möten med samarbetspartners kan förekomma.

Funktioner vi söker efter inom spons och samarbeten:

Gruppmedlemmar för kontaktperson och sökandet av spons och samarbeten, samt en arbetsledare

Steg 1

Fyll i formuläret

Ange önskat arbetsområde

Vill du vara gruppmedlem eller arbetsledare?

Hur mycket erfarenhet har du inom arbetsområdet?

Hur många timmar i veckan kan du lägga på Statement?

Hur vill du bli kontaktad?

Genom att skicka in ansökan godkänner du att vi hanterar informationen via Mailchimp. Du kan när som helst avanmäla din ansökan. Detta gör du via det bekräftelsemejl du kommer få av oss eller genom att kontakta rekrytering@statementfestival.se. Föreningen Statement kommer inte exportera dina uppgifter till andra organisationer, företag eller personer. Du kan läsa om hur vi behandlar personliga uppgifter här.